miércoles, 30 de noviembre de 2011

Music, community, and good vibes ;)



Fi de mes i fi de grans  moments! :__) Porto sent la Community de Rexona Girl des de fa uns mesos, i ha estat una gran experiència! Ja no només pel fet que he aprés d’un sector del que no en tenia ni idea, sinó també, perquè el projecte en el que estàvem immersos era divertit, diferent i sobretot, la música era el centre de tot. :)
He tingut la sort d’haver estat dins de l’organització de la primera gira online Rexona Girl On Tour, per on han passat El Pescao, Nena Daconte, Angy, Melocos i Pignoise. És cert, que personalment no sóc fan de cap d’aquests grups, però sempre gaudeixo dels directes i si a més és un bon directe, encara que no sigui el meu grup preferit, la música i el bon ambient junts són insuperables! I això és el que he viscut jo, tant amb els meus companys de la feina com amb els encarregats de la sala (Eme Event, per qui vulgui informar-se :P), m’ho han fet passar genial! Explicant els directes dels concerts a través de Twitter i Facebook, creant converses, responent preguntes, i sobretot, escoltant, vivint i gaudint de la música en directe! Llàstima que s’hagi acabat!
Gràcies a tots per fer-m’ho passar tant bé! :)
Music rocks! ^^

¡Fin de mes y fin de grandes momentos! :__) Llevo siendo Community de Rexona Girl hace unos meses, ¡y ha sido una gran experiencia! Ya no sólo por el hecho de haber aprendido de un sector del que no tenía ni idea, sino también, por ser parte del proyecto en el que estábamos trabajando, y sobre todo, ¡porque la música era el centro de todo! :)
He tenido mucha suerte de haber formado parte de la organización de la primera gira online Rexona Girl On Tour, por dónde han pasado El Pescao, Nena Daconte, Angy, Melocos y Pignoise. Es cierto que personalmente, no soy fan de ninguno de ellos, pero siempre disfruto de los directos, y si además es un buen directo, aunque no sea mi grupo favorito, ¡la música y el buen rollo son insuperables! Y esto es lo que he vivido yo, tanto mis compañeros del trabajo como los encargados de la sala de concierto (EmeEvent, por si queréis más info ;P), ¡me lo han hecho pasar genial! Explicando los directos de los conciertos a través de Twitter y Facebook, creando conversaciones, respondiendo preguntas…, y sobretodo escuchando, viviendo y disfrutando de la música en directo. ¡Lástima que se haya terminado!
¡Muchas gracias a todos por darme esta oportunidad! :)
Music rocks! ^^

Last day of month and end of big moments! :__) I’ve been a few months ago Community of Rexona Girl, ¡and it was a great experience! I’ve been learning a lot of digital sector, and I’ve been living a beautiful project about music! And I love music :)
I’ve been fortunate to be part of the staff of first tour online Rexona Girl On Tour, with concerts of El Pescao, Nena Daconte, Angy, Melocos & Pignoise. It’s true that I’m not a fan of any of these groups, but I always enjoy a goof live show. If the music and good vibes are mixed, the experience is second to none! :D
And this is what I lived, with my workmates, and with the people of show hall (Eme Event, if you want to know more about them :P), they made me go great! I was speaking about the lives shows in Twitter and Facebook, creating conversations, answering questions… and, above all, listening, living and enjoying live music! Too bad it is gone!
So, thank you for giving me the opportunity to live this experience!
Music rocks! ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario