martes, 22 de mayo de 2012

Nou blog de cuina!! :)

Hola a tothom!

Feia mil que no deia res per aquí, però la veritat és que això de mantenir un blog costa molt! :(

Avui hi ha dos coses que volia dir. La primera, felicitar a tots els professors per manifestar-se i fer-se sentir davant d'un govern que l'únic que fa es treure diners a la gent que en té menys per posar-se'ls a la butxaca. Fer vaga i manifestar-se serveix de ben poc, però quedar-nos a casa sense fer res, encara és pitjor! Com a mínim que sàpiguin que no estem d'acord amb tot el que fan. Em de defensar els nostres drets i l'escola pública!! :)

A més, avui estic indignada, a la feina cada dia descobreixo coses noves que em treuen de polleguera. En aquest món cada cop som més els rucs que ens prenen el pel ¬¬'

I per altra banda, canviant de tema radicalment, us volia comunicar que tinc un nou blog! I pensareu, ¡però si no pots mantenir-n'hi ni tant sols un!!! Doncs teniu tota la raó. Però aquest nou blog el començo amb molta il·lusió i amb una temàtica molt clara: la cuina! Des de fa un temps que els postres són feina meva a casa i després de que la meva família m'insistís molt, l'he començat a muntar :D Aquesta es l'adreça per si us interessa: mysweetichigo.wordpress.com. Només hi ha tres entrades, però cada dia vaig omplint continguts. Estic a més en procés de fer el fons del blog perquè sigui més jo. Així que tingueu paciència si us plau!!! :)

Apa doncs, res més per avui, que demà m'haig d'aixecar mooolt de matí que haig de fer mini cupcakes!!! :)

Bona nit!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario